Fallulah

Danska Maria "Fallulah" Apetri imponerar och det här är så medryckande och grymt bra bara. Vilken tjej!


Dallas Green

Kanadensiska Dallas Green, frontmannen bakom post-hardcorebandet Alexisonfire och akustiska soloprojektet City & Colour, är ett musikaliskt geni.
Han skriver inte bara förbannat bra låtar, men det som imponerar mig mest med honom är att han bemästrar två helt skilda genrer så jäkla bra. Nu har visserligen Alexisonfire nyligen splittras (meddelades på deras hemsida 5 augusti), vilket är otroligt synd, men jag är ändå glad att City & Colour lever vidare och fortsätter leverera.

Här kommer några favoriter från Dallas Green, både i hardcore-etappning och med vackra gitarrdrömmar.

Alexisonfire - This could be anywhere in the world (från "Crisis" 2006)


City & Colour - Sleeping Sickness (från "Bring me your love" 2008)


City & Colour - The death of me (från "Bring me your love" 2008)

Morning Parade

Har ni hört detta? Det är ett brittiskt alt./indie rockband som inte är så stora, eller som ens släppt särskilt mycket. Men den här låten "Under the Sun" är ju riktigt bra!
Lyssna själva; 


Carpark North

Nu kanske jag låter partisk eftersom jag har turen nog att få jobba med dessa killar, men jag lovar att kommande uttalanden från mig är fullkomligt genuina.

Carpark North är elektro-rock med genomgående popstruktur och genomarbetad arrangemang. Och man kan väl säga att bandet gjorde genren elektro-rock stor i Danmark. Tre killar som är multiinstrumentalister, talangfulla låtskrivare och känslo-förmedlare! Som de själva säger, och jag kunde verkligen inte sagt det bättre själv "I think we have a ability to write really good pop songs" - ja det har ni killar. Melodierna är perfekta, och allsången är given.
Nästa gång ni har chans att se dem live, gör det. De levererar inte bara på skiva, utan är fantastiska live också! 

Här hittar ni deras senaste album "Lost" på Spotify.






RSS 2.0