Save the world tonight

Apropå att rädda världen, här är Swedish House Mafias nysläppta, klockrena singel "Save the world" (teaser, hela låten finns på YouTube, iTunes och Spotify).


Swedish House Mafia - Save The World (teaser) by officialswedishhousemafia

nästan så hon kan rädda världen, den där Gaga.

Vem har sagt att man måste vara politiker för att påverka, förändra och inspirera? Lady Gaga, eller Stefani som hon egentligen heter, är en av vår tids mest inspirerande människor och hon har säkerligen själv inspirerats de främsta kreatörerna genom tiderna.

Hon skriver fantastiska låtar, sjunger makalöst bra, tar upp och pratar om livsviktiga frågor, vågar ifrågasätta, hjälper svaga och är kanske den mest hämningslöse kreatören på länge.

Att hon sedan dyker upp i köttklänning ibland, i hårdräkt och pratar lite väl mycket om Jesus och bär märkligt placerade kors här och där - ja, det kan jag leva med. Framför allt när hon visar en sådan otrolig uppmärksamhet, uppmuntran och kärlek till alla sina fans - när hon berättar att allt kommer ordna sig och sprider sunda ideal. och om någon känner att jag misstolkat hennes budskap, för att jag inte överanalyserat det hela, upplys mig gärna.

Här är i alla fall några av mina favoritlåtar med Lady Gaga!





och en gripande låt som handlar om hennes far, som jag upptäckte idag...


made of

De här killarna gjorde en grym remix på "Feel it in my bones", de gjorde ett riktigt grymt gig på Operaterassen på valborg och nu har Nause äntligen släppt sin fantastiska debutsingel, Made of.


RSS 2.0