Roscoe

I förra inlägget tipsade om jag en grym kombo - indiegruppen Tegan and Sara med Trance-producenten Tiesto. Här kommer en redan jäkligt bra låt med rockbandet Johnossi, som blev ännu bättre med remixen gjord av härliga DJ-duon Rebecca & Fiona!

Johnossi - Roscoe (Rebecca & Fiona remix)


För övrigt är jag med och arrangerar en konsertupplevelse med Rebecca & Fiona, där också italienska DJn Congorock också ska köra ett helt set. Nu på Valborg 30 april! Det kommer bli grymt! läs mer här: http://www.facebook.com/event.php?eid=109092685836232

Kommentarer
Postat av: Zoofie

sv; Jo jag tänkte på det jag med ;) Undra om de blivit inspirerade av dem ;) Ångeband är bra :) haha.



Ska absolut lägga till dig på bloglovin på en gång! Hoppas det inte blir som med den gamla bloggen bara, den här hoppas jag du fortsätter med ;)

2011-04-09 @ 22:26:20
URL: http://zoofie.devote.se
Postat av: Zoofie

sv; Jag svarar två gånger :) Tycker det är trevligast att göra så när personen själv har blogg :) Då kan jag gå tillbaka och titta på konversationen om det skulle vara något och personen ser när jag svarar eftersom jag kommenterar hos dem med ;)



Jo jag förstår det. Jag gillade, som sagt, din gamla blogg och kommer nog att tycka om denna med :) Så jag ser framemot inlägg från dig :)

2011-04-09 @ 22:35:53
URL: http://zoofie.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0